nassau

Blijf op de hoogte en volg Patrick en Wendy

29 Oktober 2014 | Bahama's, Potter Cay

Vannacht toch nog even kunnen slapen en zonder pijn wakker geworden. Toch nog even naar de apotheek vandaag om een zwaardere pijnstiller te kopen. Na het ontbijt hebben we de boot verlaten en hebben we een excursie gedaan. Simply dave nam ons en nog een paar andere mee in de bus om het eiland te zien. Leuk. En veel goedkoper als dat je dat met de boot had geregeld. Je zag ook echt de armoede daar. Mensen die geen water hebben kunnen naar de hoek van de straat daar staat een kraan waar je water kan pakken. Al is het niet om te drinken. Daarna zijn we naar een fort gereden. Wat had je daar een mooi uitzicht over het hele eiland. Vanuit daar zijn we naar star island gereden waar het duurste hotel staat Atlantis. Daar kan je kamer huren voor 2500 dollar. Pff even nog door sparen dan. Haha. Dat is het hotel waar Michael Jackson zijn kind over het balkon liet zien aan de pers. Daar binnen waren beelden gemaakt die ieders 1 miljoen dollar per stuk kosten. Een heel casino was aanwezig en ook de nodige kledingwinkels zoals Prada Gucci enz. Op de terug weg heeft hij het ziekenhuis laten zien waar ana nicolo Smit is bevallen van haar dochtertje en waar ook op dezelfde dag haar zoon is overleden. Ook het gerechtsgebouw is hier waar de DNA test is afgenomen om te zien wie de vader van haar dochter is. Maar ook John Travolta is geweest toen zijn zoon ook was overleden op de Bahama's. Echt best veel gebeurd hier in nassau. Nu we terug zijn gaan we zelf downtown in. En dan terug naar de boot. Want we varen om half 6 weer weg naar het volgende Bahama's eiland. En dat is een privé eiland. Ben benieuwd.

• 30 Oktober 2014 - 21:37

Trudy:

Super !!interessant allemaal zeg. ....vast echt schitterend. .alleen de naam al Bahamas ..mmmmhh. hier is het best frisjes .en het is weer appelflappen week Joe hoeëe. ..bak je suf! :)hoop dat je niet veel last meer zult hebben een Dat de medicijnen aanslaan x x